Ελλάδα|11.01.2019 19:24
Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ-11 προσαγωγές
NewsroomΈντεκα προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα, για το περιστατικό που αφορά την επίθεση περίπου 20 κουκουλοφόρων εναντίον οχήματος της αστυνομίας έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους αστυνομικούς φέρεται να πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι φέρεται να τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ο οδηγός της κλούβας.
Οι άγνωστοι με ορμητήριο το κτίριο του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ) έπιασαν στον... ύπνο τους αστυνομικούς και εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια εναντίον τους.
Αμέσως μετά, οι άγνωστοι μπήκαν και πάλι στην ΑΣΟΕΕ. Επίσης, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο όχημα της αστυνομίας.
Διαβάστε ακόμη
- Οι «θερμές» δηλώσεις Μητσοτάκη-Μακρόν: «Μπετόν αρμέ το άρθρο 42.7» - Οι 9 συμφωνίες που υπέγραψαν Ελλάδα-Γαλλία
- Πλήγμα στη γαλάζια κυριαρχία: Η φθορά στις δημοσκοπήσεις και ένα πολιτικό σκηνικό που αλλάζει ραγδαία
- Άδωνις Γεωργιάδης στο τετράγωνο: Με ολόγραμμα στο ΕΚΑΒ ενώ βρισκόταν στους Δελφούς
- Βαρβαρότητα σε live μετάδοση: Παίκτης ριάλιτι στη Σερβία επιχείρησε να πνίξει γυναίκα στο πλατό του Elita