Ελενα Ακρίτα: Το Facebook μπλόκαρε για 30 μέρες τον λογαριασμό της
NewsroomΤο Facebook «μπλόκαρε» για 30 ημέρες την Ελενα Ακρίτα, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός μουσικός και φίλος της δημοσιογράφου, Σταμάτης Κραουνάκης.
«Ωραία λοιπόν 30 μέρες το facebook αφαιρεί το λόγο από την Elena Akrita κατόπιν παρεμβάσεως άθλιων. Είμαστε εδώ πάρα πολλοί 30 μέρες να αναρτούμε για λογαριασμό της. Γιατί Ετσι» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Το Facebook σε μήνυμά του για το μπλοκάρισμα της Ελενας Ακρίτα ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 30 ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό και γι' αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς».
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου