Ενοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας: Πώς την περιέγραψε η διευθύντρια
NewsroomΒέβαιη ότι οι ληστές των ΕΛΤΑ, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ήξεραν τι κάνουν, εμφανίστηκε η διευθύντρια του υποκαταστήματος. Όπως είπε στον μιλώντας στον ΑΝΤ1, αμέσως μόλις έφυγε η χρηματαποστολή, μπήκαν μέσα οι τρεις δράστες. «Με χτύπησαν με τραυμάτισαν μέχρι να ανοίξω το χρηματοκιβώτιο», είπε και τόνισε ότι, «κινδυνεύουν οι ζωές μας καθημερινά».
Να σημειωθεί πως οι ληστές άρπαξαν 35.000 ευρώ από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στη Χαλάστρας, Θεσσαλονίκης. Οι πέντε ληστές λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Δευτέρας, εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και με την απειλή καραμπίνας ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους κι άρπαξαν -σύμφωνα με πληροφορίες – 35.000 ευρώ από τα ταμεία. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
- «Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
- Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
- Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
- «Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς