Ελλάδα|31.03.2021 13:07
Δημήτρης Λιγνάδης: Αντιμέτωπος με νέα δίωξη - Μήνυση για βιασμό το 2018
NewsroomΑντιμέτωπος με νέα δίωξη είναι ο ήδη προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά την τρίτη κατά σειρά, μήνυση σε βάρος του για βιασμό.
Η μήνυση που υποβλήθηκε και μελετήθηκε από την Ασφάλεια, οδήγησε σε νέα ποινική δίωξη, με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να αρνείται όχι μόνον τον βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα. Ζητεί μάλιστα την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με τον καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό το 2018.
Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά και την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη, η οποία και αξιολογείται.
Διαβάστε ακόμη
- Φλόριντα: Ποια ήταν η 20χρονη συγκυβερνήτης του Learjet που συνετρίβη με 9 νεκρούς
- Σοκ στην Ισπανία: Καρδιακή ανακοπή υπέστη ποδοσφαιριστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με τερματοφύλακα
- Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ - 2 στους 3 θέλουν αλλαγή διακυβέρνησης
- Πλάκα: Νέο βίντεο με τη στιγμή της φονικής έκρηξης - Προσωρινά κρατούμενοι οι κατηγορούμενοι