Ελλάδα|19.02.2021 18:53
Διαδηλωτής κλωτσάει το στεφάνι της Μέρκελ στον Άγνωστο Στρατιώτη
NewsroomΕικόνες ντροπής συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Διαδηλωτής που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, την ώρα που υπήρχε μικροένταση, έφτασε στο σημείο όπου είχε αποθέσει νωρίτερα στεφάνι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, και άρχισε να το κλωτσάει με μανία, καταστρέφοντας το.
Ο συγκεκριμένος προχώρησε ανενόχλητος στη βεβήλωση του μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη και φρόντισε έπειτα να εκδηλώσει την οργή του βανδαλίζοντας και το στεφάνι που είχε καταθέσει λίγο νωρίτερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Διαβάστε ακόμη
- Η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ: Πόσα χρήματα και από πότε κερδίζουν εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και συνταξιούχοι
- Τα σενάρια πίσω από τη συντριβή του Phantom στην Τανάγρα - Τι λέει πτέραρχος εν αποστρατεία
- Απειλές στην τουρκική τηλεόραση: «Αιτία πολέμου ακόμη κι ένα μέτρο πέρα από τα έξι μίλια»
- «Ζμαράγδιν, ωκεανός»: Βρήκαν εντυπωσιακό ψηφιδωτό 2.000 ετών με ελληνικά γράμματα στην Τουρκία