Ελλάδα|02.04.2021 10:04

Μαίρη Μάτσα: Συγκίνηση για τον θάνατό της στην Μεσογείων: «Ομορφε άνθρωπε, καλό παράδεισο»

Newsroom

Ενα τεράστιο αντίο λένε οι φίλοι και οι συγγενείς της Μαίρης Μάτσα, της εικονολήπτριας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη που πέθανε την Πέμπτη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της λεωφόρου Μεσογείων. Ολοι με συγκινητικά λόγια εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της κοπέλας που όπως ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο και μια εξαιρετική συνάδελφος.

Η τραγική είδηση του θανάτου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος συντετριμμένος αποχαιρέτησε την εικονολήπτρια. Αντίο στην κοπέλα είπε και η Φαίη Σκορδά μέσα από την δική της εκπομπή. Το ίδιο έκανε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Από την πρώτη στιγμή που ο θάνατός της έγινε γνωστός ο τοίχος της στο facebook γέμισε με μηνύματα των ανθρώπων που την αγάπησαν πολύ.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο θάνατος της Μαίρης Μάτσα του ΑΝΤ1 σε τροχαίο στη Μεσογείων

«Η Μαίρη με το γελαστό πρόσωπο έσβησε άδικα στον δρόμο για την δουλειά της που τόσο αγαπούσε. Ο ουρανός της Αττικής μουντός, ο ήλιος κρυμμένος πίσω από τα σύννεφα της θλίψης. Τα λόγια φτωχά και αδύναμα, η συγκίνηση και το δάκρυ περισσεύουν. Μένει η γενναιοδωρία της φωτεινής της ύπαρξης να μας συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Καλό ταξίδι γελαστό μας παιδί».

«Όχι βρε Μαιρούλα, όχι γαμώτο…», «Όμορφε άνθρωπε καλό παράδεισο», «Καλό ταξίδι γλυκιά μου», είναι μερικά από τα λόγια που συναντούσε κανείς στο προφίλ της. «Θα είσαι πάντα στην εξάδα μας...για μας δε θα φύγεις ποτέ κορίτσι μου όμορφο!!Πάντα θα σε έχουμε κοντά μας...ήσουν απ' τις μεγαλύτερες μαχήτριες που γνώρισα στην ζωή. Καλό παράδεισο Μαιρούλα μου...Συνέχισε να χαμογελάς και εκεί που πήγες. Θα μας λείψεις…», γράφει μια φίλη της.

Ένα από τα πιο συγκινητικά ήταν αυτό που έγραψε μια συνάδελφος και φίλη της και είχε ως εξής: «Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος, ένας ωραίος άνθρωπος, μια καλή ψυχή! Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολύ πρωινή καλημέρα όσο κουρασμένη κι αν ήταν. Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά, γιατί δούλεψε πολύ πίσω από τις κάμερες, την τίμησε την δουλειά της από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά, αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα, η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πει! Χτες ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας…..και τον τελευταίο! Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολύ. Καλό παράδεισο αγαπημένη».

Η Μαίρη Μάτσα άλλωστε ήταν πολύ γνωστή εικονολήπτης, την ήξεραν πολλοί άνθρωποι στο χώρο της τηλεόρασης. 

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στην Μεσογείων: Νεκρή καμεραμάν του ΑΝΤ1 - Συντετριμμένος ο Παπαδάκης

θάνατοςλεωφόρος ΜεσογείωνΓιώργος Παπαδάκηςτροχαίο δυστύχημα