Ελλάδα|05.04.2021 22:36

Μακρινίτσα Πηλίου: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον αδελφό της - Συνελήφθη ο δράστης

Newsroom

Δεν το χωράει ο νους πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έπεσαν νεκρά δύο αδέλφια, μια γυναίκα και ένας άνδρας στη Μακρινίτσα. Δράστης του διπλού φονικού ο πρώην σύζυγος της γυναίκας -με την οποία είχε μαζί της ένα ανήλικο παιδί- και ο αδελφός της. Ο δράστης συνελήφθη έπειτα από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

Όπως μετέδωσε το theNewspaper, ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό. Νωρίτερα, ο νεαρός άνδρας από τον Βόλο, είχε μεταβεί με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του αδερφού της. Εισέβαλε μέσα στο σπίτι τους και τους μαχαίρωσε.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι  άνδρας της νεαρής γυναίκας και της κατάφερε μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο άνδρας δέχτηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Διαβάστε επίσης: Βάρκιζα: Βίντεο από το χλιδάτο κορονοπάρτι σε βίλα με γνωστούς DJ

δολοφονίαΒόλοςΠήλιο