Κυπαρισσία: Νεκρός από πυροβολισμό ιδιοκτήτης καταστήματος
NewsroomΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία ύστερα από τον θανάσιμο πυροβολισμό ενός μεσήλικα από έναν ηλικιωμένο άνδρα μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης και συγκεκριμένα μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ο ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τεχνολογίας στην μεσσηνιακή πόλη διαπληκτίστηκε λεκτικά με πελάτη, κατά μία πληροφορία γιατί δεν φορούσε μάσκα κατ' άλλη για έναν λογαριασμό.
Ο ηλικιωμένος έφυγε από το κατάστημα κι επέστρεψε με όπλο και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θύτης είναι ένας 72χρονος, ενώ το θύμα ήταν 39 ετών. Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης, παραδόθηκε στις Αρχές και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς