Ελλάδα|07.04.2021 22:46

Κυπαρισσία: Βίντεο με τον δράστη της δολοφονίας με το όπλο στο κατάστημα

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η κοινωνία έπειτα από τον θανάσιμο πυροβολισμό του ιδιοκτήτη καταστήματος που ανήκει στην αλυσίδα της εταιρείας «Γερμανός» από έναν ηλικιωμένο άνδρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία. Βίντεο που αποκαλύπτει τον δράστη να μπαίνει στο κατάστημα κρατώντας όπλο στο χέρι έδωσε στη δημοσιότητα το Star.

Στις εικόνες φαίνεται ο 72χρονος δράστης να επισκέπτεται το κατάστημα για δεύτερη φορά, αφού πρώτα είχε λογομαχήσει με τον άτυχο άνδρα. Λίγο πριν φτάσει στην είσοδο, βγάζει το πιστόλι που είχε κρύψει κάτω από τη ζώνη του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Διαβάστε επίσης: Κυπαρισσία: Νεκρός από πυροβολισμό ιδιοκτήτης καταστήματος

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, ο ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τεχνολογίας στην μεσσηνιακή πόλη διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πελάτη, κατά μία πληροφορία γιατί δεν φορούσε μάσκα κατ' άλλη για έναν λογαριασμό.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το κατάστημα κι επέστρεψε με όπλο και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο θύτης είναι ένας 72χρονος, ενώ το θύμα ήταν 39 ετών. Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης, παραδόθηκε στις Αρχές και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.

Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Θρίλερ με φοιτήτρια που βρέθηκε μαχαιρωμένη στον δρόμο

Κυπαρισσίαθάνατοςπυροβολισμόςδολοφονία