Ελλάδα|09.04.2021 19:27

Γιώργος Καραϊβάζ: Εικόνες από το σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Newsroom

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Αλιμο λίγο μετά τις 14:00 όταν οι δύο δράστες (ένας φορούσε στρατιωτικά ρούχα) εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον γνωστό δημοσιογράφο. 

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στον Αλιμο και διεξάγουν έρευνες για να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Παίρνουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, κάνουν εξονυχιστικές έρευνες για να βρουν ποιος σκότωσε τον γνωστό δημοσιογράφο και αστυνομικό συντάκτη. Ο χώρος γύρω από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς. 

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που εκτέλεσαν στον Αλιμο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 17 κάλυκες την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του. Φαίνεται οι δράστες να γνώριζαν το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου και να τον παρακολουθούσαν εδώ και καιρό. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, εικάζεται ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν είχε σιγαστήρα. 

copyright: eurokinissi

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. 

Ποιος ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990. Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. Αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία παρουσία του στην τηλεόραση πριν τη δολοφονία

δολοφονίανεκρόςθάνατοςδημοσιογράφοςΓιώργος Καραϊβάζ