Πάνος Σόμπολος για δολοφονία Καραϊβάζ: Σίγουρα, έχουμε εκδίκηση - Αργά ή γρήγορα θα εξιχνιαστεί
NewsroomΟ «Πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος, μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με την εκτίμησή του Πάνου Σόμπολου η εν ψυχρώ εκτέλεση του συναδέλφου του δημοσιογράφου είναι ένα μαφιόζικο χτύπημα και πρόκειται για εκδίκηση.
«Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε ως τώρα βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μαφιόζικη εκτέλεση κι όχι με τρομοκρατική ενέργεια. Βέβαια, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί» είπε ο Πάνος Σόμπολος και συνέχισε « Επισημαίνω όμως ότι έχουμε να κάνουμε με μία δολοφονία πολύ καλά σχεδιασμένη και πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα, έχουμε εκδίκηση. Τώρα γιατί τον εκδικήθηκαν και με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο κανείς δεν γνωρίζει. Έγραψε τίποτα στην ιστοσελίδα του και έκανε αποκαλύψεις; Είπε κάτι στην εκπομπή που εργάζεται στο Star; Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι η υπόθεση αργά ή γρήγορα θα εξιχνιαστεί».
Διαβάστε επίσης: Συμβόλαιο θανάτου για τον Γιώργο Καραϊβάζ - Μάρτυρες κλειδιά εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ και Σωκράτης Γκιόλιας: Οι δημοσιογράφοι που δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα
- «Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό
- Πού είναι η Λούσι; Πώς πράκτορες έσωσαν 12χρονη από τον βιαστή της μέσα από το dark web με ένα... τούβλο στον τοίχο
- Παναγιώτης Λιαρόπουλος στο ethnos.gr: «Υπάρχουν παραστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να είναι sold out»