Ελλάδα|11.04.2021 17:22

Βόλτες σε παραλίες και Ακρόπολη - Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή

Newsroom

Με τα καταστήματα κλειστά σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου οι περισσότεροι Αθηναίοι προτίμησαν να στείλουν SMS 6 στο 13033 και να κατευθυνθούν στις παραλίες και στα πάρκα του Λεκανοπεδίου για να κάνουν τη βόλτα τους, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό αλλά και τη δυνατότητα να πραγματοποιούν διαδημοτικές μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Ωστόσο, άκρως αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικούς άξονες του Λεκανοπεδίου αλλά κυρίως στις λεωφόρους που οδηγούν προς τη θάλασσα.

Σημειώνεται πως πολίτες όλων των ηλικιών ξεχύθηκαν σε παραλίες και πάρκα. Ιδιαίτερη αυξημένη ήταν όμως και η κίνηση στο κέντρο τη πόλης,  κυρίως στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και γενικότερα στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη. Οι περισσότεροι φορούν τις απαραίτητες μάσκες, ωστόσο, λόγω του συγχρωτισμού οι αποστάσεις δεν τηρούνταν πάντα.

Διαβάστε επίσης: Εξαδάκτυλος για συνωστισμό: Σφίγγεται το στομάχι μας - 3 αδυναμίες των self test

Φωτογραφίες από το Παραλιακό μέτωπο της Αθήνας

Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Φωτογραφίες από Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Intime

Φωτογραφίες από Λίμνη Μπελέτσι

Αντίστοιχες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη, με τους κατοίκους να εκμεταλλεύονται την κυριακάτικη αργία και τον καλό καιρό, και με κωδικό 6 στο 13033 να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης και στην παραλία.  

Διαβάστε επίσης: Self test: Ανοιξε από σήμερα η πλατφόρμα self-testing.gov.gr για τα αποτελέσματα

lockdownπαραλίεςμποτιλιάρισμαμετακινήσεις