Ελλάδα|12.04.2021 21:13

Ρόδος: Εφτασαν οι 189 τουρίστες από την Ολλανδία - Το πρόγραμμά τους στο νησί

Newsroom

Έφθασαν το απόγευμα της Δευτέρας, 12 Απριλίου, στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, 189 Ολλανδοί τουρίστες, οι οποίοι συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα τουρισμού που γίνεται σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Ολλανδίας. Οι Ολλανδοί τουρίστες, που έχουν κάνει μοριακό τεστ για τον κορoνοϊό στο οποίο είναι αρνητικοί, έχουν ήδη μεταβεί στο ξενοδοχείο του νησιού, όπου και θα διαμείνουν τις επόμενες μέρες και στο οποίο θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του.

Διαβάστε επίσης: Takis: Το ιταλικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού με το ελληνικό όνομα

Πάντως θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ και τρεις ημέρες πριν φύγουν από τη Ρόδο ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αναχώρησής τους από το νησί θα κάνουν και rapid test. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για να ταξιδέψουν πίσω στην πατρίδα τους.

Copyright: eurokinissi

Δεν θα επιτρέπεται, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, να βγουν ούτε στην παραλία που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση, αλλά θα μπορούν να κολυμπήσουν στις πισίνες και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Όταν θα επιστρέψουν στην Ολλανδία, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 10 ημέρες.

Οι διακοπές των Ολλανδών τουριστών στη Ρόδο ξεκίνησαν στις 12 Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, 19 Απριλίου. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 189 άτομα διαφόρων ηλικιών και έφτασαν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia, στις 17.30.

Copyright: eurokinissi

Διαβάστε επίσης:  Εμβόλιο Johnson & Johnson: Στις 19 Απριλίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα

τουρίστεςΚορονοϊόςΟλλανδίαΡόδος