Ελλάδα|12.01.2019 18:30

Πάνος Καλλίτσης: Στο Εφετείο η ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Newsroom

Το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, στο Α' Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την κινηματογραφική ληστεία με θύμα τον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος. Δράστες και θύμα αναμένεται να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο. 

Η ιστορία για τον κομμωτή των επωνύμων και την πρώην σύζυγο του άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό. Πρωταγωνιστές της υπόθεσης ένας νεαρός ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας Έλληνας ληστής και ένας Ιρακινός. Μάλιστα τους τελευταίους δύο τους αναγνώρισε το ζευγάρι ως τα άτομα που εισέβαλαν στο γκαράζ και πυροβόλησαν. 

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face, είχαν στήσει καρτέρι και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον κομμωτή και την τότε σύζυγό του, τη στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του στον υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού του στον Λυκαβηττό. Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του Καλλίτση, της πάλης που ακολούθησε, κατά την αποχώρησή τους, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στήθος και στα δύο πόδια. 

αστυνομίαληστείαΠάνος Καλλίτσης