Ελλάδα|15.04.2021 17:15

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης σε ηλικία 55 χρονών

Newsroom

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης «έφυγε» σε ηλικία μόλις 55 χρονών. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Ζαχαριάδης βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού, όταν ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να κληθεί ασθενοφόρο. Κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο απεβίωσε. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του δημοσιογράφου τα Social Media γέμισαν με μηνύματα φίλων και συνεργατών:

«O Nikos Zachariadis είχε ευφυΐα από άλλη διάσταση. Προφανώς, γύρισε εκεί. Τρία χρόνια στο ίδιο γραφείο, απέναντί μου, δεν ξεχνιούνται. Καλή στράτα, ρε Νικ», γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook ο Σπύρος Σεραφείμ και ο Κώστας Γιαννακίδης επισημαίνει: ««Αντίο Nikos Zachariadis ήσουν από τους πιο χαρισματικούς και ευφυείς ανθρώπους που γνώρισα. Αλλά λόγια δεν υπάρχουν τώρα»».

Ποιος ήταν ο Νίκος Ζαχαριάδης

Ο Νίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολής, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Άρχισε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Αυγή» ως κριτικός κινηματογράφου. Με την ίδια ιδιότητα έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Το 1993, συνεργάζεται με τα περιοδικά: Ως αρχισυντάκτης στο «ΜΑΧ» και στη συνέχεια στο «Nitro». Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό «Downtown». Από το 2005 μέχρι το 2012, εργάστηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008. Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet. Επίσης από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια, χημικά και τραυματίες σε πορείες φοιτητών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

θάνατοςασθενοφόροδημοσιογράφος