Ελλάδα|16.04.2021 13:11

Επίθεση με τρικάκια και αφίσες στο σπίτι του διοικητή του ΑΧΕΠΑ

Newsroom

Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του διοικητή του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη, στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν άγνωστοι, μέλη αντιεξουσιαστικής ομάδας κατά δική τους υπογραφή, περίπου 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Οι άγνωστοι κόλλησαν και αφίσες έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο κ. Παντελιάδης, με τις οποίες, όπως ανέφερε στο ethnos.gr ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον πρόεδρο των γιατρών του νοσοκομείου, Θανάση Σιούλη.

Να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχει κόντρα μεταξύ των δύο αντρών, μετά από δηλώσεις του κ. Σιούλη τον περασμένο Νοέμβριο ότι είναι ασφυκτική η πίεση στο ΑΧΕΠΑ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για ασθενείς με κορονοϊό. Για το θέμα παρενέβη ο εισαγγελέας, ως απόρροια του γεγονότος, κατά τον κ. Σιούλη, ότι ο κ. Παντελιάδης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Από την πλευρά του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με την εισαγγελική παρέμβαση.

Το περιστατικό το βράδυ της Πέμπτης κατήγγειλε αμέσως ο κ. Παντελιάδης στην αστυνομία. «Δε φοβάμαι τίποτα, διότι δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν έχω πει ψέματα πουθενά», λέει στο ethnos.gr κ. Σιούλης.

διοικητήςτρικάκιαΑΧΕΠΑ