Μυτιλήνη: Καλλιεργούσε κάνναβη ανάμεσα σε ντοματιές - Στον καταυλισμό στο Καρά Τεπέ η φυτεία
NewsroomΦυτεία δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης διατηρούσε ανάμεσα σε ντοματιές, που είχε φυτέψει έξω από τη σκηνή του στον καταυλισμό της προσωρινής δομής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη 48χρονος αιτών άσυλο από το Αφγανιστάν.
Η παρατηρητικότητα αστυνομικού που περιπολούσε στον χώρο έδειξε ότι ανάμεσα στις ντοματιές που περιποιόταν ο 48χρονος είχαν φυτευτεί και δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Όπως αποδείχθηκε ήταν 46 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 90 εκατοστά και 78 φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 20 εκατοστά. Στο σύνολό τους εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ο δράστης από την προδικασία αποδείχθηκε πως τα καλλιεργούσε με σκοπό τη συγκομιδή και διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής και με αυτές τις κατηγορίες παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης: ΕΦΕΤ: Ανακαλεί πολλές παρτίδες μέλι από τα ράφια
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Διαβάστε επίσης: Χωρίς ναυαγοσώστες κινδυνεύουν να μείνουν οι ελληνικές παραλίες το καλοκαίρι
- Έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο η σωλήνωση αερίου του ’90 - Τα ίχνη καύσης και το κρίσιμο εύρημα
- Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια: Έρχονται παρεμβάσεις ανά 15ήμερο από την κυβέρνηση
- WSJ: Το «μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ» της Γκιλφόιλ και ο Ελληνοαμερικανός λομπίστας - Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
- Τα δύο γυναικεία ονόματα για την Α΄Αθηνών, το ντέρμπι των εκλογών και ο «πόλεμος» που ανησυχεί το Μαξίμου