Ελλάδα|17.04.2021 20:41

Lockdown: Ξανά αποκλεισμένη η πλατεία Βαρνάβα από την ΕΛ.ΑΣ. - Αρκετοί νέοι στην Κυψέλη

Newsroom

Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία για δεύτερη ημέρα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων εβδομάδων γινόταν κορονοπάρτι κάθε βράδυ.

Το απόγευμα του Σαββάτου εμφανίστηκαν ξανά στην πλατεία Βαρνάβα αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του νεοσύστατου σώματος της ΕΛ.ΑΣ, με τα γάλαζια μπουφάν, κύκλωσαν την πλατεία Βαρνάβα. Στην ευρύτερη περιοχή, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ελέγχους, ενώ δεν επέτρεπε να προσεγγίσουν την πλατεία άτομα που δεν διαμένουν στην περιοχή.

Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

«Χωματερή» η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

Την ίδια, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί νεαροί. Αλλωστε, το βράδυ της Παρασκευής, 16 Απριλίου, έγινε κορονοπάρτι, όπου συμμετείχαν τουλάχιστον 2.000 άτομα. Υπήρχε, μάλιστα, και dj, ο οποίος έπαιζε μουσική από μεγάφωνα που είχαν στηθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοργανωτές του πάρτι είχαν κλείσει με οχήματα τους γύρω δρόμους που οδηγούν στην πλατεία.

Το πρωί του Σαββάτου, οι εικόνες στην πλατεία Αγίου Γεωργίου ήταν αποκαρδιωτικές, καθώς υπήρχε διάσπαρτος μεγάλος όγκος απορριμμάτων. Ο δήμος Αθηναίων, με σχετική του ανακοίνωση, ανέφερε ότι τα συνεργεία του μάζεψαν 50 σακούλες με σκουπίδια.

Συνωστισμός και στο Περιστέρι

Συνωστισμός, πάντως, επικράτησε και στο Περιστέρι, όπου αρκετοί ήταν οι νέοι που βγήκαν για ένα ποτό στο χέρι με take away

ΠαγκράτιΚορονοϊόςπλατεία ΒαρνάβαΚυψέληπάρτιΕΛ.ΑΣ.