Τραγωδία στο Κορωπί: «Σκότωσα τον γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε»
NewsroomΣοκαρισμένη είναι η γειτονιά της οδού Αναγνώστου στο Κορωπί με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου. Πατέρας δολοφόνησε με καραμπίνα τον γιο του και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία για να τον συλλάβει. «Σκότωσα τον γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε» φέρεται να είπε ο 76χρονος πατέρας στις Αρχές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τον 48χρονο γιο του, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το έγκλημα σημειώθηκε στις 7:45 της Δευτέρας και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος. To τελευταίο διάστημα ο πατέρας και τα δύο αδέρφια έμεναν μαζί στο σπίτι.
Στην οικογένεια υπήρχαν συγκρούσεις και καυγάδες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 48χρονος είχε προβλήματα με το αλκοόλ. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, πριν από τον θανάσιμο πυροβολισμό προηγήθηκε έντονη διαμάχη ανάμεσα σε πατέρα και γιο.
Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι, αφότου ο ίδιος τους ειδοποίησε. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
- «Έχασα το ασανσέρ για δευτερόλεπτα»: Η ιστορία του άνδρα με τον μαύρο χαρτοφύλακα που σώθηκε από τους Δίδυμους Πύργους
- Δίδυμοι Πύργοι: Ισλαμοφοβία, η κρυφή τραγωδία από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
- Οι συμμαθητές του Μαζωνάκη θυμούνται: Το συγκινητικό βίντεο από την πενθήμερη του 1990 που τραγουδά Πάριο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «ραντεβού των 4» και η άφιξη τρεις ώρες πριν - Προσπάθησαν να καθαρίσουν το μηχάνημα;