Ελλάδα|19.04.2021 23:51

Θρήνος για τον 17χρονο ανιψιό του Θάνου Ανεστόπουλου - Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Newsroom

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 17 ετών άφησε στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα ο Χαράλαμπος Ανεστόπουλος, ανιψιός του τραγουδιστή των Διάφανων Κρίνων, Θάνου Ανεστόπουλου, ο οποίος επίσης πέθανε τον Σεπτέμβρη του 2016. Ο 17χρονος παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από διερχόμενο όχημα, στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Απριλίου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 17χρονος Χαράλαμπος Ανεστόπουλος ή αλλιώς «Stuck», ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική δημοσιεύοντας τα τραγούδια του στο YouTube, έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, ενώ εκείνος επέβαινε σε ποδήλατο.

Μετά το θάνατό του δημοσιεύτηκαν πολλά ποστ θρήνουν στο Facebook με χαρακτηριστικότερο όλων αυτό του μέλους του συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα, Νίκου Γιούσεφ, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Το χάσαμε το παιδί μας. Το πήρε ένας από αυτούς που τρέχουν στην άσφαλτο. Αυτούς που βλέπουμε κάθε μέρα στον δρόμο και δεν λέμε τίποτα. Ενα παιδί με όνειρα, ένα παιδί που πραγματοποιούσε τους στόχους του, ένα παιδί που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Ένα παιδί με καθαρό χαμόγελο και λαμπερά μάτια».

Ένα από τα τραγούδια του 17χρονου:

θάνατοςτροχαίο δυστύχημα