Μπλόκα στα διόδια: 303 αυτοκίνητα υποχρέωσε σε αναστροφή η Τροχαία
NewsroomΑπό το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν εντατικοί έλεγχοι από την Τροχαία για την απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και όσοι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τον λόγο που ήθελαν να ταξιδέψουν εκτός νομού, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν πίσω στην πόλη.
Συνολικά 303 οχήματα υποχρεώθηκαν σε αναστροφή για να επιστρέψουν στην Αττική από τις εθνικές οδούς, όπου πλέον είναι αυστηροί οι έλεγχοι της αστυνομίας για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.
Διαβάστε επίσης: Μετακίνηση Πάσχα: Κτηνίατρος στην... Πελοπόννησο και υδραυλικές εργασίες - Απίστευτες δικαιολογίες
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 6 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 208 οχήματα υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα, καθώς οι οδηγοί δεν δικαιολόγησαν επαρκώς τους λόγους για τους οποίους ήθελαν τη μετακίνηση. Σημειώθηκαν δύο παραβάσεις μετακίνησης και επιβλήθηκαν πρόστιμα.
Επίσης, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας η Τροχαία Αττικής υποχρέωσε σε αναστροφή άλλα 95 οχήματα, ακυρώνοντας το όνειρο... για Πάσχα στο χωριό.
Διαβάστε επίσης: Μετακινήσεις: Μπλόκα ΕΛ.ΑΣ στα διόδια - Κατέβασαν επιβάτες από λεωφορείο των ΚΤΕΛ
- Όλα όσα αλλάζουν για ξενοδοχεία, Airbnb και παραλίες με το Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό
- Το βίντεο από τη μυστική μεταφορά του Τραμπ με φορτηγό τροφοδοσίας - Τι πραγματικά συνέβη στην Άγκυρα
- Τι εξετάζουν οι αρχές για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μετά τη φωτιά στο Πικέρμι
- «Δεν ξυπνάει»: Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα 3χρονου στα επείγοντα για να σώσει τη μητέρα του