Ελλάδα|28.04.2021 20:39
Ερευνα για 10 ακόμη θανάτους στο γηροκομείο Χανίων
NewsroomΠάνω από 80 είναι πλέον οι θάνατοι που διερευνώνται στο γηροκομείο Χανίων. Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι υπάρχουν κι άλλες «ύποπτες» περιπτώσεις θανάτων στο συγκεκριμένο γηροκομείο, οι οποίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευτυχίας Πενταράκη για το OPEN TV, γίνεται έρευνα για ακόμη 10 θανάτους στο γηροκομείο Χανίων εκτός από τους 73 δηλαδή που έχουν σημειωθεί για διάστημα 15 μηνών.
Διαβάστε ακόμη
- Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Ήταν δεμένη χειροπόδαρα και με το στόμα σφραγισμένο
- Σοκ στην Κρήτη: Νεκρή στα κρατητήρια λίγο πριν τη δίκη η 34χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
- Ο... χήνος της Έριδος: Η υπόθεση που ξεσήκωσε φιλοζωικές και πολίτες σε όλη τη χώρα - Τι λέει ο Δήμος Σύρου
- Η... ψυχρή, σκληρή αλήθεια: Τελικά ποια προϊόντα θέλουν ψυγείο;