Θεσσαλονίκη: Πατριός βίαζε επί 2 χρόνια την ανήλικη κόρη του - Δεν γνώριζε η μητέρα
NewsroomΣοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση ασέλγειας ανήλικης από τον 47χρονο πατριό της. Ο 47χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μετά από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κόρης του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.
Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)