Ελλάδα|14.01.2019 15:39

Καρέ-καρέ η επίθεση του «δράκου» των Χανίων σε φοιτήτρια (video)

Newsroom

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τόσο στην αστυνομία όσο και στην κοινωνία των Χανίων, τα πλάνα από την βίαιη επίθεση που δέχτηκε μια νεαρή κοπέλα στη Νέα Χώρα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Χανιά τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας των Χριστουγέννων.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δημοσίευσε το Flashnews.gr σοκάρουν, και δείχνει δείχνουν τον άγνωστο που φορά κουκούλα να επιτίθεται με βιαιότητα στην ανυποψίαστη αρχικά κοπέλα και να την ξυλοκοπεί.

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Οι Αρχές στα Χανιά ανησυχούν ιδιαίτερα για το περιστατικό καθώς είναι το δεύτερο που συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Το τελευταίο περιστατικό επίθεσης σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής (13/1), στην είσοδο πολυκατοικίας, όταν μια φοιτήτρια που επέστρεφε σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση αγνώστου που προσπάθησε να της κλείσει το στόμα.

Η κοπέλα κατάφερε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο με δύο περιπολικά και ερευνούν και όλες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να βρεθούν τυχόν καταγραφές.

Χανιάεπίθεσηφοιτήτρια