Ελλάδα|08.05.2021 14:23
Σεισμός τώρα: Ταρακουνήθηκαν Ηλεία, Αρκαδία, Αχαΐα
NewsroomΣεισμική δόνηση της τάξης των 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το επίκεντρο του σεισμού υπολογίζεται στα 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων κι έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταρακουνήθηκαν Ηλεία, Αργολίδα και Αχαΐα.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 17 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 23 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα