Ελλάδα|08.05.2021 16:10

Βόλος: Νεκρός ποδηλάτης από αυτοκίνητο - Ο οδηγός τον εγκατέλειψε

Newsroom

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στον Βόλο το πρωί του Σαββάτου 8 Μαΐου, γύρω στις 11:30, όταν αυτοκίνητο χτύπησε ποδηλάτη στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Βόλου - Λάρισας με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του. Ο οδηγός του ΙΧ μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε τον ποδηλάτη και εξαφανίστηκε. 

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο άτυχος άνδρας ηλικίας 45 - 50 ετών, ήταν πατέρας ανήλικων παιδιών και αθλούνταν με το ποδήλατό του, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον σκότωσε. Διερχόμενος οδηγός ειδοποίησε ασθενοφόρο για το περιστατικό, όμως όταν έφτασαν οι διασώστες ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου μετέβησαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες τόσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον εντοπισμό του οδηγού. Τελικά σύμφωνα με την ίδια πηγή, αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ηλικίας 54 χρόνων. Ο οδηγός κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

δυστύχημαΒόλοςποδηλάτηςθάνατος