Ελλάδα|09.05.2021 23:17

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Μυστήριο με το αυτοκίνητο - Ακόμα 2 συνεργοί στο έγκλημα

Newsroom

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το αυτοκίνητο των εκτελεστών που δολοφόνησαν τον επιχειρηματία στη Ζάκυνθο την Παρασκευή 7 Μαΐου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV και της Μίνας Καραμήτρου, οι αστυνομικοί εξετάζουν τον τρόπο που έφτασε το όχημα στο νησί προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων του επιχειρηματία. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πιθανότατα τα άτομα που ενεπλάκησαν στην εκτέλεση, δεν είναι μόνο δύο καθώς στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχαν και τουλάχιστον δύο συνεργοί τους.

Αναλυτικότερα, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα βρίσκονταν στη σκηνή του εγκλήματος και επιπλέον θα πρέπει να υπολογιστούν και τα άτομα που ήταν επιφορτισμένα με το να παραλάβουν τους δύο εκτελεστές από το σημείο που εγκατέλειψαν και έκαψαν το αυτοκίνητό τους. 

Αυτή τη στιγμή, το μεγάλο αίνιγμα που καλούνται να λύσουν οι Αρχές είναι το πώς το κλεμμένο από τις 31 Μαρτίου όχημα έφτασε στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με το OPEN, θεωρούν ότι σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από διόδια ή δεν μπήκε σε καράβι για να φτάσει στη Ζάκυνθο. 

Αντίθετα Πιστεύουν πως πιθανότατα οι δράστες φόρτωσαν το όχημα σε κάποια νταλίκα για να το μεταφέρουν χωρίς να κινήσουν υποψίες και για να μην υπάρξει καταγραφή του. Μάλιστα αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν όλες τις νταλίκες που είχαν βγάλει εισιτήριο για να περάσουν στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθοςαστυνομίαδολοφονίαεπιχειρηματίας