Ελλάδα|10.05.2021 12:57
Θεσσαλονίκη: Μετά την Αριστοτέλους, μπαρότσαρκα στα Λαδάδικα για το αγριογούρουνο
NewsroomΝέο βίντεο με αγριογούρουνο να κόβει βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.
Το αγριογούρουνο εμφανίζεται να περιφέρεται στο πεζοδρόμιο της οδού Κουντουριώτου, σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι της πόλης και διασχίζοντας -στη συνέχεια- το οδόστρωμα να κινείται προς τα Λαδάδικα.
Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το μεγαλόσωμο ζώο και «ανέβασε» το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν αποκλείεται πάντως να πρόκειται για το ίδιο αγριογούρουνο που εθεάθη τα προηγούμενα 24ωρα στην πλατεία Αριστοτέλους κατηφορίζοντας προς την παραλία.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνο σουλατσάρει στην πλατεία Αριστοτέλους!
Διαβάστε ακόμη
- Πώς έγινε η τραγωδία με τον νεκρό στη Ρόδο από την κακοκαιρία - Είχε πάρει σύνταξη αλλά παρέμεινε στη δουλειά
- «Μοιρασιά» στα Γλυπτά του Παρθενώνα θέλει ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου - Ζητά συμβιβασμούς
- Στο φως το «αρχαιότερο ναυάγιο» στον κόσμο ηλικίας 4.700 ετών - Ταξίδευε προς την Κρήτη ή την Τροία;
- Καταργείται το «εμβόλιμο δευτερόλεπτο»; Τι είναι και πώς μπορεί να αλλάξει για πάντα τη μέτρηση του χρόνου