Ελληνικό: Νεαροί έδειραν και λήστεψαν οδηγό λεωφορείου γιατί «έκανε πολλές στάσεις»
NewsroomΘύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας 56χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου στο Ελληνικό, στη συμβολή των οδών Ιάσωνος και Βουλιαγμένης το απόγευμα του Σαββάτου. Στο λεωφορείο που ήταν γεμάτο κόσμο και επέστρεφε από την Βάρκιζα, βρισκόταν και μία παρέα πέντε νεαρών ηλικίας περίπου 20 ετών όλοι τους, οι οποίοι άρχισαν να εκνευρίζονται από τον συνωστισμό τις αργές ταχύτητες του λεωφορείου και τις συχνές στάσεις και ήρθαν αρχικά σε φραστική αντιπαράθεση με τον οδηγό.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και όταν έφτασαν στο Ελληνικό και κατέβηκαν, με την βία άνοιξαν την μπροστινή πόρτα, ανέβηκαν ξανά στο λεωφορείο και γρονθοκόπησαν τον οδηγό. Μάλιστα, κατά την διαφυγή τους, ο τελευταίος από αυτούς άρπαξε και το τσαντάκι του οδηγού που είχε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο του θύματος και τα προσωπικά του έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)