Ελλάδα|11.05.2021 14:51

Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένοι στην Αλόννησο που είχε μεγαλώσει η 20χρονη – Τι λέει ο δήμαρχος

Newsroom

Με τεράστια θλίψη παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά η κοινωνία. Η γυναίκα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των δικών της ανθρώπων, η 20χρονη Καρολίνα, είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο, αφότου οι γονείς της μετακόμισαν εκεί. 

Ο δήμαρχος του νησιού, Πέτρος Βαφίνης, μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου για το συμβάν και δεν έβρισκε λόγια για να περιγράψει το σοκ που έχουν υποστεί, από την ώρα που έμαθαν τα θλιβερά νέα. Ο πατέρας της Καρολίνας, βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, μένουν ακόμα στην Αλόννησο κι έτσι η 20χρονη επισκεπτόταν συχνά το νησί για να δει τους γονείς της. 

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Εβαλαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού και έπνιξαν τη μητέρα

Ο δήμαρχος περιέγραψε την Καρολίνα ως ένα γλυκύτατο πλάσμα, ένα υπέροχο νέο παιδί, γεμάτο ενέργεια που συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που γίνονταν στο νησί. Η θλίψη στην οποία έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία δεν έχει προηγούμενο, καθώς όλοι αναρωτιούνται ποιος και για ποιους λόγους θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: «Ηταν τρεις, φορούσαν κουκούλες» - Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης

Γλυκά ΝεράΑλόννησοςέγκλημαδολοφονία