Ελλάδα
|
18.05.2021 09:20
Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κατηγορείται ότι βίασε την υπάλληλο του
NewsroomΠροθεσμία για την προσεχή Πέμπτη πήρε ο 30χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, στη Θεσσαλονίκη ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 21χρονης υπαλλήλου του.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από καταγγελία της νεαρής κοπέλας η οποία φέρεται ότι εργαζόταν στο ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη στις Αρχές ο 30χρονος αφού την βίασε, την απείλησε ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία θα την εξοντώσει.
Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 30χρονου ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για βιασμό και για απειλή.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο