Θεσσαλονίκη: 32 χρόνια φυλακή σε 66χρονο - Ασελγούσε σε παιδιά
NewsroomΣυνολική κάθειρξη 32 ετών και χρηματική ποινή 90.000 ευρώ, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 66χρονο, που «ψάρευε» ανήλικα αγόρια και ασελγούσε εις βάρος τους, έναντι αμοιβής, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Στην κατοχή του οι διωκτικές αρχές βρήκαν πρωτοφανή σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 66χρομος, παλαιότερα οικονομικός διευθυντής σε επιχείρηση και δάσκαλος του τένις, εμφανίστηκε αμετανόητος και υπερασπίστηκε τις πράξεις του, αφήνοντας εμβρόντητους δικαστές και ενόρκους.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018 στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία περιελάμβανε 13 υποθέσεις ασέλγειας αγοριών, ηλικίας 10 έως 15 ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων ρομά. Φέρεται δε να προσέγγιζε τα θύματά του χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» άλλο ανήλικο αγόρι.
Οι σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες και βιντεοσκοπούσε, τελέστηκαν στο σπίτι του, στις 40 Εκκλησίες. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και σε σχέση με το πρωτόδικο δικαστήριο μείωσε την ποινή του (από συνολική κάθειρξη άνω των 70 ετών), επειδή ορισμένες περιπτώσεις ασέλγειας αντιμετωπίστηκαν στην πλημμεληματική τους μορφή.
Διαβάστε επίσης: Οργανωμένο έγκλημα: Φάκελος Χρυσοχοΐδη για τη Greek Mafia στον Άρειο Πάγο
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής