Ελλάδα
|
20.05.2021 12:55
Lockdown: Στην Κάλυμνο ο Χαρδαλιάς – Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη
NewsroomΣτην Κάλυμνο έφτασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και προεδρεύει σε σύσκεψη τοπικών φορέων, με φόντο την εξαιρετικά άσχημη επιδημιολογική εικόνα. Στην ευρεία σύσκεψη, συμμετέχουν ο Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής, ο Δύμαρχος Καλυμνίων, Δημήτρης Διακομιχάλης και όλοι οι συναρμόδιοι φορείς.
Σημειώνεται πως η Κάλυμνος, συνεχίζει να βρίσκεται σε αυστηρό lockdown έως τις 24 Μαΐου, λόγω της συρροής κρουσμάτων που καταγράφηκε στο νησί τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με τα στοιχεία για την επιδημιολογική κατάσταση του νησιού, στη μονάδα COVID του νοσοκομείου Καλύμνου, νοσηλεύονται 20 ασθενείς ενώ πραγματοποιούνται συνεχείς αεροδιακομιδές.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»