Σέρρες: Συγγενείς δεν δέχονται στο σπίτι τους ηλικιωμένη γιατί είχε κορονοϊό
NewsroomΑπίστευτη υπόθεση απανθρωπιάς στις Σέρρες, όπου συγγενείς 86χρονης την «πετούν στο δρόμο» γιατί είχε covid! Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία νόσησε το προηγούμενο διάστημα με κορονοϊό και τώρα είναι καλά στην υγεία της, μεταφέρεται σε δομή, στη Θεσσαλονίκη.
Η 86χρονη μετακινείται εκεί καθώς οι συγγενείς δεν ενδιαφέρονται προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, όπως είπε ο υπεύθυνος covid του Νοσοκομείου, κ. Θεόφιλος Καλλινικίδης. στον τηλεοπτικό σταθμό Επιλογές.
Συγγενείς 86χρονης την «πετούν στο δρόμο»
Η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Δράμα είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Αυτή τη στιγμή δεν χρίζει νοσηλείας και επομένως θα πρέπει να επιστρέψει στους συγγενείς της. Μόνο που οι συγγενείς της δεν την θέλουν στο σπίτι γιατί ήταν θετική στον ιό, σύμφωνα με τον κ. Καλλινικίδη.
Για το κοινωνικό αυτό ζήτημα αναφέρθηκε στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ tv η Τζίνα Λεπτοκαρίδου, υπεύθυνη ΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος κάνοντας λόγο για απανθρωπιά από πλευράς των συγγενών της ηλικιωμένης. «Το οικείο περιβάλλον την αγνοεί, προσπαθήσαμε και βρήκαμε μία λύση...», σημείωσε η κυρία Λεπτοκαρίδου, η οποία υπογράμμισε ότι οι γιατροί μέρα – νύχτα αναζήτησαν τη λύση για την 86χρονη γυναίκα.
- «Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
- Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε