Ελλάδα|15.01.2019 12:57

Καταδιώξεις σε Ροδόπη και Καβάλα για συλλήψεις διακινητών μεταναστών

Newsroom

Δύο αλλοδαποί διακινητές μη νόμιμων μεταναστών, ηλικίας 35 και 29 ετών, οι οποίοι μετέφεραν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 16 άτομα που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα εισόδου στη χώρα, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας. 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Συκορράχης – Σαπών Ροδόπης, αστυνομικοί έκαναν σήμα, για να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη. 

Λίγο πιο κάτω ο διακινητής ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζή, όμως, συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα μη νόμιμους μετανάστες. 

Καταδίωξη σημειώθηκε και στη δεύτερη περίπτωση, όταν αστυνομικοί, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, έκαναν σήμα, για να σταματήσει το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος, όμως αυτός ανέπτυξε ταχύτητα. 

Κοντά στα Λουτρά Ελευθερών ο διακινητής σταμάτησε το όχημα σε αγροτική οδό και συνελήφθη. Με αυτό μετέφερε στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Ροδόπη