Κιλκίς: Υπήκοος πΓΔΜ κατείχε ναρκωτικά και αρχαία
NewsroomΣημαντική ποσότητα ηρωίνης και χάλκινη προτομή ανδρός που εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων, επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας ένας 36χρονος από την πΓΔΜ, ο οποίος συνελήφθη στο Κιλκίς.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 36χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει λίγο νωρίτερα στη χώρα παράνομα από σημείο της ελληνοσκοπιανής μεθορίου.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε συνολικά 436 γραμμάρια ηρωίνη και μία χάλκινη προτομή ανδρός, που σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση από αρχαιολόγο της εφορίας αρχαιοτήτων Κιλκίς εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 36χρονου είχε επιβληθεί στο παρελθόν το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα
- Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
- Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
- Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις