Ελλάδα|01.06.2021 14:27

Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: Στα δικαστήρια ο 48χρονος κατηγορούμενος

Newsroom

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Ιουνίου ο 48χρονος κατηγορούμενος που φέρεται να επιχείρησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας, ενώ εκείνη είχε βγει για βόλτα με το ποδήλατό της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας πίεζε την 13χρονη να μπει στο αυτοκίνητό του, λέγοντάς της ότι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί μόνη τέτοια ώρα και μάλιστα έγινε ιδιαίτερα φορτικός και με περισσό θράσος, απαίτησε η ανήλικη να μπει μέσα στο αμάξι του. Ακολουθούσε το κορίτσι από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της Ραφήνας μέχρι το λιμάνι και την οδό Νηρέως- Πρωτέως.

Σύμφωνα δε με το Irafina.gr, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς περιγράφοντας την προσπάθεια αρπαγής της «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί εντόπισαν υπνωτικά χάπια. Σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Όλες οι ειδήσεις

Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού: Ανοιξε η πλατφόρμα - Βήμα, βήμα η διαδικασία έκδοσης

Πυροβολισμοί στον Άλιμο: Τα νεότερα – Τι ψάχνει η αστυνομία

Πανελλήνιες 2021: Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουν οι μαθητές

Έρευνα - Κορονοϊός: Η ανοσία συνδέεται με την πικρή γεύση

σύλληψηΡαφήνααστυνομίααπόπειρα αρπαγής