Ελλάδα|16.01.2019 08:36

Καιρός-Καλλιάνος: «Γλυκαίνει» ο καιρός, ήλιος με δόντια (vid)

Newsroom

Ωστόσο, το ψύχος είναι δριμύ και παρότι θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, θα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο, θα υπάρξουν προβλήματα μέχρι το μεσημέρι με χιονοπτώσεις, αλλά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύντομα.

Σε Ιόνιο, Ηπειρωτικά και στις κεντροβόρειες περιοχές του Αιγαίου θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά με… δόντια, καθώς θα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Οσον αφορά στους ανέμους, θα επικρατούν βοριάδες εντάσεως 5-6 μποφόρ κυρίως, με ριπές 7-8 στο βόρειο Αιγαίο με τάση εξασθένισης.

Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει στους 10 βαθμούς, θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι παρεμφερής, με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι τους 8 βαθμούς. Και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα κατά διαστήματα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Κι αύριο Πέμπτη (16/1) ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, καθώς δεν περιμένουμε τίποτα για τις επόμενες 2-3 μέρες και θα έχουμε κι άνοδο θερμοκρασίας.

καιρόςΓιάννης Καλλιάνος