Θεσσαλονίκη: Νεκρό σε βόθρο βρέθηκε βρέφος στα Νέα Μάλγαρα
NewsroomΝεκρό, ύστερα από πτώση σε βόθρο, εντοπίστηκε το βρέφος για το οποίο διεξάγονταν έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι, όταν διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν. Σύμφωνα με το thestival, το θρίλερ της οικογένειας ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι, όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το παραλάβει από τους παππούδες του και αντιλήφθηκε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άμεσα ξεκίνησε η έρευνα εντοπισμού του βρέφους. Στον οικισμό των Ν. Μαλγάρων έφτασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τους Πυροσβέστες να εντοπίζουν λίγη ώρα αγνότερα, το βρέφος νεκρό, μέσα στον βόθρο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι της οικογένειας.
Εμβόλια: Όλα διαθέσιμα για τους 18 - 29
Κορονοϊός: Σοκάρει το 100% θνητότητας στη ΜΕΘ Αγρινίου
Εμβόλιο AstraZeneca: Νέες οδηγίες για τις θρομβώσεις - Ποιοι πρέπει να κάνουν έλεγχο αιμοπεταλίων
Πανελλήνιες 2021: Από σήμερα μπορούν να κάνουν self-test οι υποψήφιοι-Όλη η διαδικασία
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League