Ελλάδα|04.06.2021 13:08

Μάλγαρα: Θλίψη στην κηδεία του βρέφους που έπεσε στο βόθρο

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Νέα Μάλγαρα μετά τον θάνατο που βρήκε αναπάντεχα το 18 μηνών βρέφος όταν ανασύρθηκε νεκρό από φρεάτιο αποχέτευσης του σπιτιού του.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι έσπευσαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιωργάκη, ενώ οι καμπάνες δεν σταμάτησαν να χτυπούν πένθιμα.

Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα

Τραγικές φιγούρες είναι τα μέλη της οικογένειας του μωρού. Όπως αναφέρει το Grtimes.gr, κατά τη μεταφορά του λευκού φέρετρου στην εκκλησία, ο πατέρας του μωρού λύγισε. «Αχ το αγοράκι μου, πού είναι το αγοράκι μου», ήταν οι λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη του.

Δεκάδες άνθρωποι, κάτοικοι της περιοχής, με λουλούδια στα χέρια έδωσαν το παρών στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Κίμινα. Λευκά και μπλε μπαλόνια βρέθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Συγκίνηση προκάλεσε επίσης η τοποθέτηση του ιερέα στην αρχή του επικήδειου: «Για για πού το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά», είπε συγκινημένος. «Ο μικρός Γιωργάκης που πάντα χαμογελούσε, άφησε τα παιχνίδια του εδώ και θα παίζει με τα παιχνίδια του ουρανού», συνέχισε.

Όλες οι ειδήσεις

Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι 7 σαρωτικές αλλαγές που φέρνει – Χατζηδάκης: Εγγύηση η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Σύγκρουση στη Βουλή μετά από αναφορά της Ελευθεριάδου για «πολιτικούς κρατούμενους»

Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος Καρολάιν: Nα προσκομίσει το πτυχίο της ζητά ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων

Καρανίκας: Το σκάουτινγκ στον Τσίπρα, η ηρωίνη και ο ευγενικός Αδωνις

νεκρόβρέφοςθάνατοςκηδείαΘεσσαλονίκη