Ελλάδα|04.06.2021 21:47

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ομολογία 74χρονου για τη δολοφονία 64χρονης - Παρέδωσε το όπλο

Newsroom

Παραδόθηκε στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι είναι ο ίδιος ο δράστης της δολοφονίας της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα, ο 75χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωσή της. Μάλιστα, ο 75χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το 32αρι περίστροφο με το οποίο δολοφόνησε την 64χρονη μαζί με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα και την ομολογία του 75χρονου. Αναλυτικά αναφέρει: « Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Η 64χρονη δολοφονήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. Με τον σύζυγό της είχαν έντονες προστριβές το τελευταίο τρίμηνο, κυρίως για οικονομικά θέματα και διαμοιρασμό της περιουσίας και συχνά κατέληγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

«Όλο την έδερνε, είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα»

Φίλες του θύματος κάνουν λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της. «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με φωνή που «έσπαγε» από συγκίνηση μία από τις φίλες της 64χρονης για τον σύζυγό της. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha. «Ήρθε ένα βράδυ εδώ μελανιασμένη» είπε για την άτυχη 64χρονη, η οποία μάλιστα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. «Δεν μπορούσε να πάει ούτε στο σπίτι των παιδιών της, δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε» σοκάρει με όσα περιγράφει η γυναίκα.

Όλες οι ειδήσεις

«Ηχητικό κανόνι» στα σύνορα: Το νέο όπλο της ΕΛΑΣ που προκαλεί αντιδράσεις και εντός της αστυνομίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Πελώνη: Από την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Διάσκεψη για Λιβύη: Γιατί δεν κλήθηκε η Ελλάδα – Τι απαντά το γερμανικό ΥΠΕΞ

Εργασιακό νομοσχέδιο – Απεργία: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ στις 10 Ιουνίου

έγκλημαδράστηςδολοφονίαΑγία Βαρβάρα