Ελλάδα|08.06.2021 17:58
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Νίσυρο
NewsroomΣεισμός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου με επίκεντρο τη Νίσυρο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 16 χλμ νότια της Νισύρου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 18,7 χλμ.
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»