Ελλάδα|05.06.2021 10:43

Εγκληματικότητα: Από την Ελληνική μαφία έως τους κακοποιούς της γειτονιάς

Newsroom

Ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε στο Open TV για την εγκληματικότητα και τα τελευταία γεγονότα και τις εν ψυχρώ δολοφονίες, πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από ανθρώπους της νύχτας.

«Είναι φαινόμενο πολλών ετών. Οι συμμορίες αυτές που προσφέρουν προστασία δηλαδή, υπάρχουν 30 χρόνια. Κάποιες περιόδους έχει έξαρση. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μόνο από την Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: 

«Όλοι στη λίστα Χρυσοχοΐδη έχουν συλληφθεί 1 με 2 φορές κι έχουν αφεθεί ελεύθεροι. Πολλοί μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στις δίκες. Η ατιμωρισία έρχεται είτε από νόμους της εκάστοτε κυβέρνησης είτε από άλλους παράγοντες».

Σε ερώτηση γιατί δεν έχουμε εξιχνιάσεις απάντησε: «Είναι χαρτογραφημένες οι συμμορίες, αλλά οι συλλήψεις δεν είναι εύκολη δουλειά. Μπορεί ο εκτελεστής να είναι εισαγόμενος».

Τέλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είπε: «Είναι δύσκολη η περίπτωση, αλλά θα εξιχνιαστεί και θα υπάρχουν συλλήψεις. Τα στοιχεία που υπάρχουν θα οδηγήσουν σε συλλήψεις».

Όλες οι ειδήσεις

Αρση lockdown: Τι θα γίνει με μουσική, απαγόρευση κυκλοφορίας, δεξιώσεις και φροντιστήρια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Ερευνα για ίδια ληστεία στα Μέγαρα

Τι αλλάζει από την Δευτέρα για τους τουρίστες - Πώς θα ταξιδέψετε με πλοίο

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Φωτογραφικό ταξίδι στις περιοχές Natura 2000

Εργασιακό νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή - Όλες οι αλλαγές

Μιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΓλυκά Νεράεγκληματικότηταδολοφονία