Ελλάδα|08.06.2021 21:14

Κακοκαιρία: Χαλάζι στη Λιβαδειά - Μπουρίνι στη Λαμία

Newsroom

Καλοκαιρινή καταιγίδα στη Λαμία με βροντές, αστραπές και κεραυνοί μέσα στην πόλη, ενώ στη Λιβάδεια έπεσε χαλάζι. Το μπουρίνι χτύπησε τη Λαμία και τη Φθιώτιδα, όπως είχαν προβλέψει τα μετεωρολογικά μοντέλα.

Οι ψυχρές αέριες μάζες «συνωστίζονται» στην ανώτερη ατμόσφαιρα και περιμένουν τις υψηλές θερμοκρασίες του μεσημεριού για να δώσουν μπόρες αλλά και καταιγίδες, τοπικά έντονες, όπως αυτή που έπληξε τη Φθιωτική πρωτεύουσα μετά τις 7:00΄ το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου.

Βροντές, αστραπές, αλλά και κεραυνοί έπεσαν περιμετρικά της Λαμίας, ακόμη και μέσα στην πόλη σε περιοχή της Αμφιθέας, ενώ τα ηλεκτρικά δίκτυα δοκιμάστηκαν από τη μανία του καιρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η Πυροσβεστική δε δέχθηκε επείγουσες κλήσεις και δε φαίνεται να σημειώθηκαν προβλήματα, ωστόσο όσοι κινούνται αυτές τις ώρες, με αυτοκίνητο ή πεζοί, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Χαλάζι στη Λιβαδειά

Σφοδρή χαλαζόπτωση και καταιγίδα σημειώθηκαν στα χωριά Άγιος Βλάσιος και Μαυρονέρι του δήμου Λεβαδέων, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Η Βοιωτία βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στο επίκεντρο της αστάθειας του καιρού που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή.

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Στην τελική ευθεία το πόρισμα για γιατρούς και νοσηλευτές

Διαδικτυακό μπλακ άουτ στις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες

Αποκάλυψη: Το «βαθύ λαρύγγι» και η κατάθεση – «φωτιά» για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες στην Αττική – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

καιρόςκακοκαιρίαΛιβαδειάχαλάζιΛαμία