Ελλάδα|09.06.2021 11:52

Καιρός: Χάρτες με την πορεία της κακοκαιρίας - Tι θα γίνει στην Αττική

Newsroom

Αστατος θα είναι για ακόμα μία ημέρα ο καιρός στη χώρα μας καθώς, σύμφωνα με το meteo.gr, την Τετάρτη 9 Ιουνίου οι ατμοσφαιρικές συνθήκες (ψυχρές αέριες μάζες στα μέσα και ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας - θέρμανση του εδάφους) θα προκαλέσουν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας

Οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περιπτώσεις χαλαζοπτώσεις.

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Περισσότερο θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Στερεά και η Ήπειρος, ενώ στη Στερεά και στην Πελοπόννησο τα φαινόμενα κατά τόπους θα επιμείνουν έως και αργά το βράδυ. Παροδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής.

Στον προγνωστικούς χάρτες που παρουσιάζει το meteo.gr σημειώνονται (με μπλε-πράσινες αποχρώσεις) οι περιοχές όπου θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις κατά τα τρίωρα 12:00-15:00 και 15:00-18:00, ενώ τα κίτρινα σύμβολα τονίζουν τις περιοχές εκδήλωσης καταιγίδων.

meteo.gr
meteo.gr

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι εργαζόμενοι ακολουθούν μετά τους υγειονομικούς

Self test - Θεσσαλονίκη: Σταματά σήμερα η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία

Αρση Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι, για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και γάμους

Σαρηγιάννης: Έχω πει ψέματα για τα κρούσματα για να μην σπείρω πανικό

χαλάζιβροχέςκαιρόςκαταιγίδεςκακοκαιρία