Θρίλερ με αεροπλάνο στην Κρήτη: Γιατί έκανε αναγκαστική προσγείωση
NewsroomΑναγκαστική προσγείωση έκανε το βράδυ αεροσκάφος της TUI, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Μάντσεστερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο τύπου Boeing 737-8, παρουσίασε μηχανική βλάβη στους τροχούς. Ενώ είχε απογειωθεί αναγκάστηκε να κάνει κύκλους στον αέρα, με τον πιλότο λίγη ώρα αργότερα να καταφέρνει επιτυχώς να το προσγειώσει πίσω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 10.45 μ.μ. και να αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία στη 1.05 π.μ., όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της βλάβης που παρουσίασε. Το αεροπλάνο παραμένει και σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Απεργία: Παραλύει ο δημόσιος τομέας – Μέχρι τις 10 το πρωί τα μέσα μεταφοράς
Εργασιακό νομοσχέδιο: Σήμερα η μάχη των αρχηγών στη Βουλή – Οι βασικές αλλαγές που έρχονται
Κυβέρνηση: Η ρητορική του «σκουριασμένου» συνδικαλισμού και το αφήγημα των μεταρρυθμίσεων
Απεργία: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά – Διαμαρτύρονται επιβάτες
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
- Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι