Βούλα: Χειροπέδες σε σπείρα ανηλίκων - Άρπαζαν κινητά
NewsroomΔύο 18χρονοι Έλληνες και δύο αλλοδαποί, 15 και 27 ετών, συνελήφθησαν, με αυτόφωρη διαδικασία, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή της Βούλας.
Λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι, μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, πλησίασαν στην Βούλα τρεις ανήλικους και με λεκτική απειλή τούς ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από τους δύο τα κινητά τηλέφωνά τους.
Δύο κινητά τηλέφωνα εντόπισαν οι Αρχές
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα δύο κλεμμένα κινητά τηλέφωνα.
Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο 18χρονους, ως ο δράστης άλλης ληστείας σε βάρος ανήλικου, που διαπράχθηκε στις 6 Ιουνίου 2021, στην ίδια περιοχή. Ο συγκεκριμένος συλληφθείς έχει κατηγορηθεί και άλλη φορά για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - Καλείται για νέα κατάθεση ο σύζυγος
Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης - Έκαψε και έδεσε το θύμα
Σαν σήμερα 17 Ιουνίου ξεσπάει στις ΗΠΑ το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα πολιτικό σκάνδαλο, το Watergate
Ερευνα για τα 3 χρόνια Συμφωνίας των Πρεσπών: Το 52% συμφωνεί ότι ενίσχυσε την ειρήνη στα Βαλκάνια
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και τοο deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»