«Οργώνουν» τον Πατραϊκό κόλπο για τον εντοπισμό του μικρού αεροσκάφους
NewsroomΣε εξέλιξη είναι, για δεύτερη ημέρα, οι έρευνες στον Πατραϊκό κόλπο για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους, που όπως αναφέρθηκε χθες το μεσημέρι στις Αρχές, κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο.
Στην περιοχή επιχειρούν έξι πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και ένα αλιευτικό σκάφος, καθώς και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.
Όπως ενημερώθηκε το Λιμενικό από την αερολέσχη Μεσολογγίου, το αεροσκάφος, με χειριστή έναν 47χρονο, είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και επιστροφή.
Από τις έως τώρα έρευνες έχει εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή μία μικρών διαστάσεων κηλίδα.
Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο πιλότος του αεροσκάφους που κατέπεσε
- Σύνοδος ΝΑΤΟ στην Άγκυρα: Η Ευρώπη μπροστά στο «τελεσίγραφο» Τραμπ για το ΝΑΤΟ 3.0
- Αυστηρότεροι κανόνες για τις πτήσεις - Το σχέδιο για να περιοριστεί ο... πόλεμος των slots στο «Ελ. Βενιζέλος»
- Πόλεμος και συνέπειες: Γιατί γυναίκες στη Ρωσία πωλούν τα εμφυτεύματα στήθους τους
- Επιστήμονες λένε πως η ζωή στη Γη ίσως ξεκίνησε αλλιώς: Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα