Ελλάδα|22.06.2021 13:24

Γλυκά Νερά: «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της Καρολάιν θα ζει για πάντα» - Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα

Newsroom

Περισσότερες από 40 ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και λίγες μόλις ημέρες αφότου ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε πως είναι αυτός που σκότωσε την σύζυγό του. Ο τραγικός πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, Ντέιβιντ, μίλησε πρόσφατα στη βρετανική Daily Mail, για την αποστολή που πλέον έχει αναλάβει ο ίδιος και η γυναίκα του.

«Θα δώσουμε στη Λυδία όσα μπορούμε»

«Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Βρετανό δημοσιογράφο.

Οι γονείς της κοπέλας που έχασε την ζωή της στα Γλυκά Νερά μίλησαν για το πόσο περήφανους τους έκανε εκείνη. Το ζευγάρι προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την τραγωδία. Όπως εξηγεί η εφημερίδα, οι γονείς της Καρολάιν δεν αντέχουν να μιλούν για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς, που η 20χρονη βρήκε τον θάνατο στο σπίτι της. Όμως θα είναι πάντα περήφανοι για τα «πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης τους», όπως είπε ο Ντέιβιντ στην Mail.

Τα σχολικά χρόνια της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρθηκε στα σχολικά χρόνια της κοπέλας, τότε που νικούσε στο τρέξιμο όλα τα συνομήλικά της αγόρια και ξεχώριζε με τους καλούς της βαθμούς.

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003», θυμάται ο 78χρονος Ντέβιντ.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς τονίζει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών», μια τιμή που απονέμεται στους καλύτερους μαθητές, όπως εξηγεί.

«Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και πήρε αμέσως το κολάι σαν έμπειρος ναυτικός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν, ενώ συμπληρώνει ότι η πολυτάλαντη κοπέλα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε και στις αθλητικές επιδόσεις της κόρης του λέγοντας ότι ήταν «εξαιρετική αθλήτρια». «Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών... Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της» λέει ο πατέρας της Καρολάιν.

Όλες οι ειδήσεις

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Εξελίξεις: Παραιτήθηκε ένας από τους συνήγορους του πιλότου

Τρεμόπουλος για κορονοϊό: Με έβαλαν σε ΜΕΘ και έχασα επαφή με την πραγματικότητα

Βιασμός στα Πετράλωνα – Νέα μαρτυρία: «Η καθαρίστρια ήταν τόσο ξυλοκοπημένη που δεν την αναγνώρισα»

Καιρός: Σε τροχιά καύσωνα η χώρα – Πού θα φτάσει έως 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Daily MailδολοφονίαΓλυκά Νερά