Ελλάδα|22.06.2021 14:57

Θεσσαλονίκη: Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της κόρης του ιερέα

Newsroom

Από πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, προήλθε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου.

Ο πατέρας της, που είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική. Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, σήμερα το πρωί, νεκροψία- νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός συμβούλους. Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης θα ψαλεί σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου, στις 4μμ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

«Δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της. Όπως δήλωσε σπαρακτικά ο ιερέας «Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» δήλωσε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός – Καύσωνας: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Κορονοϊός: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Συνεδριάζει η Επιτροπή

Γλυκά Νερά: Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το ημερολόγιο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η κρίσιμη απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας - Τι εξετάζουν οι κοινωνικοί λειτουργοί

παχυσαρκίαπολυοργανική ανεπάρκειαΘεσσαλονίκηθάνατοςbullyingιερέας